Odštampajte ovu stranicu
Određene visine gradskih taksi

Odbor za statutarna pitanja Skupštine grada Sombora utvrdio je prečišćeni tekst Odluke o gradskim administrativnim taksama.

Prema ovoj odluci predlog, prijava, molba ili zahtev iz izvorne nadležnosti Grada plaća se 130 dinara, dok se zahtev za davanje mišljenja o primeni opštinskih, odnosno gradskih propisa potrebno plaća 350 dinara. Za sva rešenja koje donose gradski organi potrebno je izdvojiti i130, odnosno 170 dinara.

Uloženi vanredni pravni lek na rešenja iz izvorne nadležnosti grada plaća se 850 dinara, dok se obaveštenje o nameni prostora na osnovu urbanističkih planova za individualne objekte građana plaća 990 dinara.

Cena takse za donošenje urbanističkih planova je 18.960 dinara, a za urbanistički projekat kojim se sprovodi urbanistički plan potrebno je izdvojiti 4.320 dinara. Potvrđivanje projekata parcelacije i preparcelizacije staje 5.120 dinara.

Zahtev za donošenje rešenja Komisije za povraćaj zemljišta, kao i zahtev za veštačenje na terenu iste Komisije košta 820 dinara.

 

Izvor: 021.rs

 

Zoran Kovačić

Pročitano 1082 puta
Tagovano
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…