Odštampajte ovu stranicu
Do kraja godine grejemo se po istim cenama

Iako je JKP "Energana" uputilo zahtev Gradskoj upravi za promenu cene isporuke toplotne energije i donošenje rešenja o saglasnosti na cene isporuke toplotne energije za krajnje kupce, Gradsko veće je na poslednjoj sednici donelo odluku da cena grejanja ostane na dosadašnjem nivou. Danas je na 6. sednici Skupštine grada Sombora izglasan Predlog odluke o rebalansu budžeta grada Sombora za 2016. godinu u kojem, između ostalog, stoji da je grad za JKP "Energana" obezbedio 7,5 miliona dinara.

Ovim novcem koji je grad opredelio izbegava se ranije zahtevano poskupljenje struje i dolazimo da zaključka da će se građani Sombora do kraja godine grejati po istim cenama kao i prethodne grejne sezone. Međutim, ovaj potez Gradske uprave važi samo za period do kraja ove kalendarske godine, a za period januar-april naredne godine cena će se dogovarati u zavisnosti od poslovanja JKP "Energana" za 2017. godinu.

Više o Predlogu odluke o rebalansu budžeta grada Sombora za 2016. godinu, kao i o raspravi na istu temu možete da  pročitate ovde.

 

Zoran Kovačić

Pročitano 1174 puta
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…