Pripreme za IX Ravangrad Wine Fest u Somboru (2. decembra) u punom jeku

* Turistička Organizacija Grada Sombora ove godine organizuje tradicionalni, IX Međunarodni festival vina i hrane „Ravangrad Wine Fest“. Festival će biti održan u subotu, 2. decembra u Gradskoj hali „Mostonga“ u Somboru (u prostoru od oko 2000  m2). Radno vreme Festivala biće od 12 – 21 čas

Izlagačima će biti obezbeđeno mesto u katalogu izlagača, medijska promocija, izložbeni stolovi dimenzija 2,20 м х 0,67 m, sa klupom ili tezge dimenzija 1,5 m x 0,70 m, parking prostor, kao i sva ostala podrazumevana podrška u organizaciji.

Predviđena je mogućnost da ugostitelji koji promovišu svoj ugostiteljski objekat, umesto celodnovnog izlagačkog prostora realizuju jednočasovnu/dvočasovnu promociju na štandu za nekomercijalne promocije.

Nakon završetka festivala biće organizovano druženje izlagača, organizatora i gostiju uz prigodnu zakusku i muziku.

Festival vina i hrane u Somboru jedinstvena je manifestacija na području Zapadnobačkog okruga koja iz godine u godinu okuplja sve veći broj izlagača i posetilaca. Festival, takođe, obogaćuje turističku ponudu grada i regije. - Na IX Međunarodnom festivalu vina i hrane „Ravangrad Wine Fest“ očekujemo oko stotinu izlagača - reči su Đure Todorića, direktora somborske gradske Turističke organizacije. - I ovom prilikom biće tu najkvalitetnije vrste vina, rakije, hrane, predstaviće se mnogi ugostiteljski objekti, turističke organizacije, iz čitave Srbije, ali i zemalja okruženja.

Uz ulaznicu od 300 dinara, svaki posetilac će dobiti vinsku čašu kojom će moći da degustira pića koja želi, kao i katalog izlagača.

Tokom trajanja festivala, posetioci će moći da uživaju osim u kvalitetnim vinima i ukusnoj hrani, i u pratećem programu koji će uključivati kulturno umetnički – muzički deo, stručna predavanja, promocije i prezentacije renomiranih vinskih kuća.

S obzirom da se ovakav vid manifestacije, deveti put organizuje u Somboru i da se očekuje velika zainteresovanost i posećenost, kako naših sugrađana, tako i gostiju iz okruženja, Festival je dobra prilika za PROMOCIJU VAŠEG BRENDA - poručuju domaćini!

Medijsku kampanju će pokriti lokalne TV, radio stanice i štampani mediji, pojedini internacionalni, regionalni i nacionalni radio i tv emiteri kao i portali. Takođe - uslediće i promocija putem Turističke organizacije Srbije, Turističke organizacije Vojvodine, kao i izveštaji sa Manifestacije od dopisnika dnevnih novina. Osnovni podaci učesnika nalaziće se u Katalogu Festivala.

Sva su uverenja da će svi dosadašnji učesnici obogatiti i ovaj, IX  „Ravangrad Wine Fest“ u Somboru, a da će oni koji po prvi put budu učestvovali, u narednim godinama postati redovni učesnici ove popularne turističke manifestacije u Somboru.

Kotizacija za zakup izlagačkog prostora na Festivalu iznosi 5.000,00 din, PROMOTIVNA CENA KOJA UKLJUČUJE KOTIZACIJU I NOĆENJE SA DORUČKOM U PRENOĆIŠTU ‘’BELI DVOR’’ 6.500,00 din u jednokrevetnoj sobi, a svaka naredna osoba plaća 1.300,00 din za noćenje sa doručkom u 1/2, 1/3 sobi.

Ivana Ožbolt

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor

Pročitano 1648 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svako ko želi, može da postane saradnik Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast koja vam je bliska, pošaljite vest, informaciju, fotografije, istražite.

Postanite dopisnik, iz svog mesta gde trenutno ili trajno boravite, svoje države. 

Dobrodošli saradnici u marketingu, menadžmentu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefoni: +381-65-8-675-445

+381 25 510-1641

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…