Psihološke i kreativne radionice Psihozona čine ispunjenijom somborsku jesen

* Tokom ove jeseni, PSIHOZON je mesto psiholoških i kreativnih susreta. Jednom nedeljno, svake srede od 17 časova, održavaju se psihološke i kreativne radionice, koje su namenjene osobama sa dijabetesom, ali i svima onima koji su zainteresovani za kvalitetno provođenje vremena, baveći se sobom

Kroz učenje zanimljivih kreativnih tehnika, kao što su tehnike dekupaža, ali i raznovrsnih tehnika integrativne art terapije, učesnici na jedan nov i poseban način mogu oslušnuti sebe i istražiti svoje mogućnosti, osvestiti svoje osobine, istražiti granice, bolje upoznati sebe u interakciji sa drugima.

Ovi susreti su mesta međusobne podrške, razumevanja i uvažavanja, osluškivanja i prihvatanja različitosti i jedinstvenosti, kao i mesta na kojima se negujemo kroz relaksacione tehnike, muziku, stvaralaštvo.

Svakako, s vremena na vreme proverimo i nivo šećera u krvi, da bismo znali šta nam je dalje činiti. Na radionicama su, do sada, nastali razni zanimljivi radovi, koji će, na kraju ciklusa, biti izloženi na završnoj, zajedničkoj izložbi .Radionice protiču u okviru projekata koji realizuju, u saradnji, PSIHOZON i Društvo za borbu protiv šećerne bolesti Grada Sombora, a koji su podržani od strane Grada Sombora u okviru projekata „U susret zdravlju“ i „Snaga je u nama“.

Osim osoba sa dijabetesom, ovim susretima su se pridružili i članice i članovi Gradskog udruženja penzionera, dobili smo i podršku stručnjaka endokrinologa iz somborske bolnice, što ovo druženje čini još lepšim i uspešnijim. Svakako, susreti sredom su dobar razlog da ove sve hladnije jesenje dane učinimo lepšim, a naš život ispunjenijim i kvalitetnijim - kažu u somborskom Udruženju Psihozon.

Saša Stojšić

Pročitano 726 puta
Tagovano

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…