Zanimljiv trening o psihologiji laganja, prvi put u Somboru

* U somborskom Psihozon-u je pretsposlednje subote i poslednje septembarske nedelje, u saradnji sa Institutom za bihejvioralnu forenziku/Beograd, održan trening "PSIHOLOGIJA LAGANJA - DETEKCIJA LAŽI I NEVERBALNA KOMUNIKACIJA - PL1 OSNOVNI NIVO"

Trening je okupio zainteresovane iz različitih oblasti rada, zanimanja, ne samo iz Sombora, nego i iz drugih gradova i regiona.

Zahvaljujući dobroj saradnji autora i organizatora, odnosno sličnim poljima rada i temama koje proizilaze iz psihologije, što je u fokusu rada i samog Psihozon-a, trening "Psihologija laganja" je po prvi put održan u Somboru-

Autori ovog programa su dr sc. Boris Đurović, kriminalistički psiholog i višegodišnji poligrafski ispitivač MUP-a Republike Srbije i Mirko Zorić MHRM i TA Praktičar.

To je zapravo edukativni trening program zasnovan na praktičnim iskustvima autora, ukjučujući i višegodišnja iskustva u polografskom radu u MUP-u R. Srbije, najsavremnijim naučnim dostignućima, samostalnim istraživanjima autora, kao i poslovne prakse stečene kroz trening i obuku zaposlenih, različitih profila u okviru kompanija širom Srbije.

Stečena znanja i alati koji su prezentovani na treningu, direktno su primenljivi u praksi, kako u profesionalnom radu, tako i u svakodnevnom životu, što je opredelilo gotovo sve učesnike ovog treninga da budu veoma zadovoljni i da ga veoma visoko ocene. Nakon ovog treninga i stečenih sertifikata Basic nivoa, učesnicima su otvorena vrata ka naprednim trening nivoima: Advance i Professional.

S obzirom da je reč o veoma kvalitetnom treningu, preporučuje se svima koji se interesuju za fenomen laži i laganja. Zainteresovani za osnovni ili naredne nivoe treninga, mogu doći doi više informacija na fb stranici Psihozon/a ili na: 064 538 3 438 i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Izvor: Tim PSIHOZON / S. S.

 

Pročitano 570 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…