Održana godišnja skupština Gradskog udruženja penzionera Sombor: Brojne aktivnosti i u 2022!

* Pretposlednjeg četvrtka ove godine, Gradsko udruženje penzionera Sombor održalo je u svojim prostorijama na adresi Venac vojvode Petra Bojovića 20, 5. sednicu Skuštine na kojoj se našlo jedanaest tačaka dnevnog reda i sve odluke usvojene su jednoglasno. Sednica je počela minutom ćutanja u znak počasti svim preminulim članovima tokom prethodne godine

Predsednica Irena Živanović najpre je informisala o pozitivnom izvršenju Finansijskog plana za devetomesečni period (januar-septembar) ove godine. Usvojena je i odluka o privremenom finansiranju Udruženja za prvo tromesečje 2022. U prvom planu su članarine kao osnovni prihod.

Organizacija će takođe, učestvovati na uskoro raspisanim gradskim, pokrajinskim i republičkim konkursima aplicirajući na programske godišnje aktivnosti, podvlačeći zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom sa Gradskom upravom Grada Sombora. Pohvaljene su aktivnosti pojedinih mesnih odbora, uz podršku novom, u Bačkom Monoštoru, kao i višegodišnjim angažovanjima u Svetozaru Miletiću, Bezdanu, Staparu, Bačkom Bregu.

Saopšteni su i detalji u vezi sa informacijom o sprovođenju postupaka solidarne pomoći u paketima hrane i higijene, a prihvaćeni su i predlozi za nove brojne planirane aktivnosti i u 2022. godini, kao što su mesečna obeležavanja rođendana, organizovanje kulturno-književnih večeri, likovnih kolonija, sportskih susreta, popularnih izleta.

Pročitano 235 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…