Akcija Sigurne kuće Sombor „Plesom protiv nasilja nad ženama“

*U Gradskoj hali „Mostonga“ u četvrtak, 6. decembra sa početkom u 10:30 časova održan je čas plesa „Plesom protiv nasilja nad ženama“, u okviru dvonedeljne kampanje sprečavanja nasilja nad ženama

Čas je održan u organizaciji Sigurne kuće u saradnji sa plesnim klubom, a uz podršku Grada Sombora. Času su prisustvovali učenici Srednje ekonomske škole u Somboru.

Prigodnim rečima prisutnima se obratila rukovodilac Sigurne kuće Sombor Tamara Savović kao i Antonija Nađ Kosanović, gradska većnica za sport, omladinu i decu. Svoj doprinos dale su profesorka fizičkog vaspitanja somborske SEŠ Marija Lukić i dipl. trener i menadžer trernažne tehnologije Slađana Ivanišević, iz novosadske plesne škole "Vojvodina dance".

Nama muškarcima, kao jačem polu treba da bude dužnost i obaveza da zaštitimo žene svakog dana, i u svakoj situaciji, a ne da se setimo toga samo kada je Nedelja obeležvanja zaštite žena od nasilja.

Novinar saradnik

Srđan Ačanski

Pročitano 973 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…