Mještani sela Srđevca nekoliko godina plaćaju smeće - uklonjen kontenjer

* Sadašnji kontenjer postavljen je na daljoj lokaciji, starijim mještani nijesu u mogućnostima da oćeraju smeće na lokaciji gdje je kontenjer izmješten Srđevac-Šćepanica

Mještani sela Srđevca, izarazili su negodovanje zbog uklonjenoga kontenjera za smeće, koji je postavljen na daljoj lokaciji. Za vrijeme izmještanja kontenjera nijesu obaviješteni od strane rukovodstva MZ Lozna, smeće plaćamo već nekoliko godina, kažu, računi ne dolaze na vrijeme, pa su ovim putem su uputili apel rukovodstvu MZ Lozna da veoma brzo riješi ovaj problem i kontenjer stavi na bližoj lokaciji, kako bi mogli i dalje da nastave da bacaju smeće. U selu žive starije i nemoćne osobe gdje nijesu u mogućnostima da bacaju smeće na daljoj lokaciji, ili da se obezbijede plastične kante, kako bi radnici JKP ''Lim'' sa lica mjesta na bolji i savremeniji način kupili smeće.

Nedostajanje bar jednoga kontenjera, predstavlja veliki problem, na magistaralnom putu Srđevac-Šćepanica, postoje tri kontenjera, jedan bi mogao da se postavi na bližnjoj lokaciji. Ide zima a starijima i nemoćnima ljudima, nadležni trebaju obezbijediti kvalitetan način života u ovome selu.

Mještani ističu, da smeće plaćaju redovno, ukoliko se ne riješi ovaj problem, nećemo plaćati smeće, primorani smo da se obratimo lokalnoj samoupravi i nadležnim službama, podvlače.

Piše: novinar, dopisnik iz Crne Gore Jovan Šćekić

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor
(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)
Pročitano 317 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…