Oldtimers Des Arts priređuje 13. Susret starovremenskih vozila u Somboru

* Uvek dinamičan, poznati ugostitelj, vlasnik jednog od najpopularnijih stecišta Somboraca ali i gostiju, Mikan Radovanović, sa prijateljima i saradnicima, organizuje u gradu kulture, 13. Susret starovremenskih vozila. Ova jedinstvena manifestacija u Srbiji, koja okuplja brojne zaljubljenike u popularne "oldtajmere", pod organizovanim je okriljem  kluba ’’Oldtimers Des Arts Sombor’’. Ljubitelji starih vozila moći će danas, u subotu, 8. aprila, da uživaju u spektakularnom predstavljanju brojnih učesnika iz Srbije, ali i drugih zemalja u okružju.  Okupljanje, doček gostiju i registracija učestnika su predviđeni od 9 do 11 časova, uz prvorazrednu izložbu u centru grada, na Trgu Svetog trojstva. Za sve učesnike domaćini su i ove godine pripremili brojna iznenađenja kao i sadržajan, prigodan program.

Sledi i uobičajena vožnja do Apatina, oko 11:30 časova. U gradu uz Dunav biće takođe priređena izložba. A nakon toga, naravno, dobra zakuska i druženje.

 Caffe „Des Art“, Sombor, tel: 025/422-432, za sve informacije.

Mikan Radovanović

 

S. Stričević

Pročitano 1470 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…