Stanišić i Riđica: Završne pripreme u obnovi škola u susret novoj školskoj godini

* Gradonačelnik Sombora Antonio Ratković, zajedno sa načelnikom Odeljenja za obrazovanje Goranom Todorićem, posetio je danas Osnovnu školu „Ivan Goran Kovačić“ u Stanišiću i Osnovnu školu „Petar Kočić“ u Riđici, gde su pred kraj pripreme za početak nove školske godine

Školarce u Stanišiću pri povratku u školske klupe dočekaće renovirani toaleti i okrečene učionice, a učenike u Riđici sanirani podovi u maloj sali za fizičko vaspitanje i u trpezariji, kao i renovirani holovi i zamenjeni svetlarnik.

Ovom prilikom, gradonačelnik se zahvalio direktoricama osnovnih škola u Stanišiću i Riđici, Jeleni Vaci i Dragani Pejinović, zato što svake godine kako je napomenuo, može da se vidi jedan domaćinski odnos prema ulaganju u ove škole.

- U Riđici su kompletno zamenjeni podovi u sali gde će se održavati časovi fizičkog, kao i u prostoriji koja se koristi kao menza. U toku su radovi na rekonstrukciji hodnika u samoj školi kao i zamena portala. U Stanišiću smo obišli rekonstruisane sanitarne čvorove koji su zajednički finansirani od Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje i Grada Sombora. Uređeni su sanitarni čvorovi u svlačionicama za fizičko, kao i sanitarni čvorovi na drugom spratu. Ono što je bitno je da su kompletno uređeni i podovi na ovome spratu i da ćemo u narednom periodu raditi i na prvom i u prizemlju rekonstrukciju sanitarnih čvorova. Takođe, u Stanišiću je urađen i kompletan prilaz osnovnoj školi, kao i parking mesta - rekao je Ratković.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)

Pročitano 393 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svako ko želi, može da postane saradnik Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast koja vam je bliska, pošaljite vest, informaciju, fotografije, istražite.

Postanite dopisnik, iz svog mesta gde trenutno ili trajno boravite, svoje države. 

Dobrodošli saradnici u marketingu, menadžmentu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefoni: +381-65-8-675-445

+381 25 510-1641

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…