Gradsko veće grada Sombora: Sistematizacija radnih mesta u Gradskoj upravi

* Gradsko veće grada Sombora održalo je danas 112. sednicu na čijem dnevnom redu se našlo sedam tačaka. Sednicom je predsedavao gradonačelnik Antonio Ratković

Između ostalog, Gradsko veće prihvatilo je predlog o izmenama i dopunama Pravilnika o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u Gradskoj upravi, Pravobranilaštvu i Službi za budžetsku inspekciju Grada Sombora. Izmene se donose zbog formiranja novog Odeljenja za poslove elektronske uprave, koja se obrazuje radi bolje organizacije poslova iz oblasti elektronske pisarnice za prijem podnesaka, kao i potrebe za digitalizacijom upravnog i vanupravnog postupanja čitave Gradske uprave. Novo odeljenje će preuzeti i deo poslova iz nadležnosti Odeljenja za opštu upravu, a poslove iz nadležnosti novog odeljenja će obavljati postojeći službenici Gradske uprave grada Sombora, koji će biti premešteni iz drugih odeljenja u Odeljenje za poslove elektronske uprave.

Na današnjoj sednici članovi Gradskog veća prihvatili su i zahtev Elektrodistribucije Srbije za izgradnju kablovskog voda i ormara merenja u Čonoplji, kao i zahtev za izgradnju stubne transformatorske stanice i nadzemnog voda, takođe, u Čonoplji.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)

Pročitano 292 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svako ko želi, može da postane saradnik Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast koja vam je bliska, pošaljite vest, informaciju, fotografije, istražite.

Postanite dopisnik, iz svog mesta gde trenutno ili trajno boravite, svoje države. 

Dobrodošli saradnici u marketingu, menadžmentu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefoni: +381-65-8-675-445

+381 25 510-1641

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…