Педагошки факултет Сомбор: Летња школа историје и културе Срба

* „Летња школа историје и културе Срба“ данас је свечано отворена у амфитеатру Педагошког факултета у Сомбору. У раду Школе учествује шеснаест средњошколаца српске националности из Вуковара и Загреба у пратњи професора, а домаћини су им ученици из Гимназије „Вељко Петровић“

Током трајања школе, од 4. до 8. јула, учесници ће имати прилику да се међусобно боље упознају, као и да на часовима које су припремили професори Педагошког факултета, дубље и свестраније упознају национални идентитет Срба и његова историјска и културна упоришта.

На свечаном отварању присуствовали су покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност Зоран Милошевић, директор Фонда за избегла и расељена лица Душко Ћутило, а у име локалне самоуправе заменица градоначелника Љиљана Тица и чланица Градског већа за област културе и образовања Анита Стојаков.

"Летњу школу историје и културе Срба" организовао је Педагошки факултет у Сомбору у сарадњи са Заједничким већем општина Вуковар из Републике Хрватске.

- У додатку, галерија фотографија - 

Медијска пажња и пратња: Нови Радио Сомбор

(Сва ауторска права евентуалног даљег објављивања ове рубрике и њеног целовитог садржаја постављено на порталу Новог Радио Сомбора без упита и дозволе било које стране или појединца заштићена и задржана свим релевантним правним механизмима!)

Pročitano 138 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…