Crveni krst Sombor: Zasijalo novo izdanje zgrade centralne humanitarne organizacije posle više od dve decenije

* Zgrada Crvenog krsta Sombor, nakon više od 20 godina od izgradnje, dobila je svoju konačnu završnicu. Tokom aprila i maja ove godine urađena je kompletna fasada, a tim povodom u petak 20. maja, su Gradsku organizaciju Crvenog krsta Sombor posetili predstavnici Grada Sombora i Crvenog krsta Vojvodine

- Odlukom o budžetu grada za 2022. godinu Grad Sombor je izdvojio sredstva za uređenje fasade na zgradi Crvenog krsta. Zgrada koja je građena od 1996. do 2000. godine, konačno je dobila svoj prelepi izgled i zasijala u svom punom sjaju. Pored same fasade koja je urađena, zamenjena je i PVC stolarija na Servisu za podršku roditeljstva, na koji smo svi mi izuzetno ponosni i mislim da je ovo kruna uspeha, u ovoj 2022. godini, zajedničkog rada i mogu da kažem, uspešnog rada između Grada Sombora i Crvenog krsta. Svakako da se mi ovde nećemo zaustaviti, da ćemo i dalje imati zajedničke projekte i da ćemo zajednički još više urediti ovaj prostor u Crvenom krstu - poručio je ovom prilikom gradonačelnik Sombora Antonio Ratković.

Predsednik Crvenog krsta Vojvodine Dejan Ukropina rekao je da je Crveni krst Sombor sa svojim volonterima i zaposlenima, organizacija za primer unutar Crvenog krsta Srbije i Crvenog krsta Vojvodine. - Današnji događaj, otvaranje uređene fasade zgrade Crvenog krsta, je još jedan veliki primer dobre saradnje između Grada Sombora, kao lokalne samouprave i Crvenog krsta Sombor. Odnos lokalne samouprave i organizacije Crvenog krsta mora biti svojevrsna simbioza, jer smo zajednički angažovani na poslu otklanjanja patnje u kojoj se nalaze naši sugrađani - istakao je Ukropina.

Predsednik Crvenog krsta Sombor, Miloš Petrović zahvalio se lokalnoj samoupravi što je omogućila da se završe radovi na zgradi Crvenog krsta. - U ime zaposlenih, volontera, korisnika i moje lično ime, meni je pripala čast da se zahvalim gradonačelniku Grada Sombora i našoj lokalnoj samoupravi, što su u budžetu za ovu godinu izdvojili sredstva i omogućili da mi građevinske radove na ovom našem objektu, koji traju i koji su u kontinuitetu već nekoliko decenija, da konačno privedemo kraju i da dobijemo jednu fasadu koja se arhitektonski i svakako uklapa u prostor ove ulice i našeg grada. Ovo je samo jedan od primera naše dugogodišnje plodonosne saradnje. Znam i verujem da je to na korist svih naših sugrađana i nadam se i znam da ćemo nastaviti dalje saradnju u tom pravcu - rekao je Petrović.

- Dodatak, galerija slika - 

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 190 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…