Gradsko veće grada Sombora: Raspisivanje Konkursa za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji Grada Sombora za 2022.

* Gradsko veće grada Sombora danas je održalo 88. sednicu kojom je predsedavao gradonačelnik Antonio Ratković, na čijem dnevnom redu se našlo sedam tačaka. Između ostalog, članovi Gradskog veća prihvatili su predlog za raspisivanje Konkursa za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji Grada Sombora za 2022. godinu

Za ovo opredeljenje u gradskom budžetu obezbeđen je ukupan iznos od 18.000.000,00 dinara. Konkurs će biti objavljen u petak, 26. februara, na zvaničnom sajtu Grada Sombora i u „Somborskim novinama“.

U okviru finansijskih pitanja, Gradsko veće odobrilo je sufinansiranje projekata „Obrazovni krug“ i „Kros serije RTS-a“, čime se petu godinu zaredom nastavlja podrška i učešće Grada Sombora u najvećoj sportsko-obrazovnoj manifestaciji u ovom delu Evrope, u okviru koje će deca i omladina imati priliku da se upoznaju sa nemačkim i francuskim jezikom i kulturom, kao i da učestvuju u kros takmičenju koje će biti priređeno u kategoriji predškolaca, osnovaca, srednjoškolaca i seniora.

Na 88. sednici Gradsko veće prihvatilo je predlog da se pristupi rehabilitaciji nekoliko nekategorisanih atarskih puteva na teritoriji Stanišića, a za sredstva će se konkutisati na Konkursu Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadžaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 364 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…