Poznati ruski lekari dolaze na obuku kod jednog od najpriznatijih hirurga današnjice Somborca dr Petra Dragića

* Pretposlednjeg dana početnog meseca u ovoj godini, 30. januara počinje sa radom dvodnevni, drugi InternationalWorskhop u Evropskom trening centru za vensku estetiku, čiji je osnivač svetski priznati hirurg dr Petar Dragić

Ovom prestižnom događaju iz oblasti medicine prisustvovaće dvadesetak vrhunskih lekara iz Ruske Federacije, Kazahstana, Bugarske i Slovačke. Drugi „InternationalWorkshop“ biće održan 30. i 31. januara u Evropskom trening centru za vensku estetiku, pri klinici „Dr Dragić“ u Beogradu (na adresi, ulica Đure Jakšića br. 6). Osim navedenih poznatih vaskularnih hirurga kao i direktora i vlasnika zdravstvenih ustanova radu će prisustvovati i drugi eminentni stručnjaci iz ove oblasti.

Glavni edukatori su dr Petar Dragić, jedan od najpoznatijih svetskih hirurga u oblasti venske estetike i dr Kasuo Miyake, međunarodno priznati vaskularni hirurg iz Brazila, izumitelj laserske CLaCS tehnike. Eminenentni Evropski trening centar za vaskularnu estetiku pri klinici „Dr Dragić“ osnovan je u januaru 2020. godine, a u radu prvog „InternationalWorkshopa“ učestvovalo je 15 poznatih ruskih vaskularnih hirurga i vlasnika klinika širom Rusije (Moskva, Sankt Petersburg...).

Dr Petar Dragić, rođen u Somboru 1970, je usko specijalizovani hirurg iz oblasti venske problematike i venske estetike laserskom metodom i jedini hirurg čija je specijalnost rešavanje problema sa kapilarima. Pionir je laserskih operacija vena ne samo u Evropi, već u svetu. Prvi je svetski ambasador estetske flebologije (lečenje kapilara metodom CLACS). Prva laserska operacija u zemlji urađena je 2007. godine u Novom Sadu, izveo ju je dr Dragić. Prvi je u svetu po broju operacija godišnje - čak 1000. Dobitnik je brojnih nagrada na inostranim kongresima, gde je čest gost i predavač. Tokom protekle decenije edukovao je više stotina lekara iz zemlje i inostranstva i podigao laserske operacije na najviši nivo.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadžaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 252 puta
Tagovano

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…