„Ekocentar u akciji!“ – održan sastanak Ekonet mreže u Somboru

*U periodu od 23.-25.12. predstavnici/ce Ekonet mreže okupili su se u Somboru. Povod organizovanja sastanka predstavnika/ca mreže bio je finalizacija Strateškog plana koji je započet u prethodnom periodu, kao i evaluacija i planiranje budućih aktivnosti u okviru mreže.

U toku ova tri dana predstavnici/ce mreže imali su priliku da sumiraju i evaluiraju do sada sprovedene aktivnosi u okviru projekta „Ekocentar u akciji“ kao i da na osnovu evaluacije i trenutnog stanja planiraju dalje aktivnosti. Jedan od najznačajnijih procesa koji je projektom predviđen bila je izrada strateškog plana mreže, kom je posvećeno najviše vremena u toku okupljanja. Sam strateški plan značajan je za mrežu u kontekstu daljem usmerenja celokuopne mreže i planova za dalje delovanje kada je reč o upravljanju otpadom. Mreža organizacija EkoNet koju čine Forca Somborski edukativni centar – SEC Edukativni Centar Kruševac i Timočki Omladinski Centar je deo EKO-SISTEM programa koji realizuju Mladi istraživači Srbije a podržava Švedska. Eko-sistem: Podrška reformama u zaštiti životne sredine Mladi istrazivaci Srbije.

Prati: Srđan Ačanski, dipl.turizm.

Rubrika je sastavni deo ovogodišnjeg projekta "Uvek na licu mesta" sufinansiranog iz budžeta grada Sombora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 266 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…