Finiš Trkačke lige Somaraton za 2021. godinu

* U subotu 18.decembra održano je poslednje, 252. kolo Trkačke lige Somaraton u 2021. godini. Tokom ove godine održano je 46 kola Lige i istrčano je rekordnih 5.435 kilometara. Subotnju trku na pet kilometara na šetalištu pored Velikog Bačkog Kanala, tokom 2021. godine istrčalo je 78 trkača. Ligu su osim somaratonaca trčali i triatlonci, biciklisti, fudbaleri i drugi sportisti i građani

Šampion Trkačke Lige Somaraton za sezonu 2021. godina je Dragan Trkulja koji je uspeo da održi dobar i stalan tempo tokom čitave godine i da ostane ispred prošlogodišnjeg šampiona Josipa Majora koji će se morati zadovoljiti drugim mestom i predati Trkulji prenosni pehar Lige. Bronza ove godine ide trećeplasiranom Dejanu Nikoliću.

Šampionka među damama je Mirjana Došen koja je suvereno vladala među u lepšoj konkurenciji tokom čitave godine. Do tada je ‘’borba’’ za drugo i treće mesto bila neizvesna do poslednjeg kola, a raspletom u poslednjem kolu vicešampionska titula pripala je Ani Pagač, a bronza Ivani Šokac.

Raspored ‘’ligaša’’ do desetog mesta u muškoj konkurenciji: Zoran Nikolić, Srđan Sajlović, Dejan Hrkalović, Miroslav Liščević, Arpad Šarkezi, Robert Lalić i Danijel Šokac, a u "borbi" dama - Danica Grujić Firanj, Biljana Vezmar, Sanja Vojvodić, Ana Pešić, Jelena Perenčević, Mina Bošnjak i Tijana Odobašić.

Nakon mesec dana pauze, krajem januara kreće već nova sezona Lige, za 2022. godinu te pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže svake subote na ligaških pet kilometara što je dostupna dužina za svakog ko želi da se pokrene i oseti energiju Somaratona - pozivju u Klubu.

prati: Srđan Ačanski,dipl.turizm.

foto: Arpad Šarkezi (pogledajte još nekoliko fotografija u slajdovima ispod teksta)

Rubrika je sastavni deo ovogodišnjeg projekta "Uvek na licu mesta" sufinansiranog iz budžeta grada Sombora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 361 puta
Tagovano

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…