Grad Sombor: Građanima svečano uručeni ugovori za sprovođenje mera energetske efikasnosti

* U Velikoj skupštinskoj sali zgrade Gradske uprave u Somboru danas su svečano uručeni ugovori krajnjim korisnicima i privrednim subjektima za sprovođenje mera energetske efikasnosti, odnosno za zamenu spoljnjih vrata i prozora na porodičnim kućama i stanovima

Osamdeset jedan korisnik sa teritorije Grada Sombora ostvario je pravo na subvencije u iznosu do 100.000 dinara, a radove će sprovoditi kod izabranih privrednih subjekata: „Fenster sistem“, „Daki plast“, „Euroterm“, „Profi plast SV“, „Panel sistem 2018“, „Almax plus“, „Euro-PVC“, „Severplast gradnja“ i „Alu - MMG“. Ugovore je uručila zamenica gradonačelnika Ljiljana Tica koja je poručila da je Grad Sombor sa zadovoljstvom prihvatio učešće na konkursu Ministarstva, kako bi sugrađanima omogućio podršku u zameni stolarije i postizanja većeg stepena uštede energije u njihovim domovima.

- Sredstva koja su obezbedili Ministarstvo i Grad iznose 6 miliona dinara, od čega je 3 miliona dinara izdvojio grad iz sopstvenih sredstava, a ostatak je podrška Ministarstva - rekla je zamenica gradonačelnika. Na javnom pozivu Ministarstva rudarstva i energetike za dodelu sredstava za finansiranje Programa energetske sanacije porodičnih kuća koji sprovode jedinice lokalne samouprave prošla je 61 lokalna samouprava, među kojima je i Grad Sombor.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 367 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svako ko želi, može da postane saradnik Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast koja vam je bliska, pošaljite vest, informaciju, fotografije, istražite.

Postanite dopisnik, iz svog mesta gde trenutno ili trajno boravite, svoje države. 

Dobrodošli saradnici u marketingu, menadžmentu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefoni: +381-65-8-675-445

+381 25 510-1641

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…