Vebinar u nedelju, 7. novembra: Trudničko i porodiljsko odsustvo za preduzetnice i frilensere

* Tri organizacije, Udruženje radnika na internetu, Дигитална заједница i Pausal organizuju vebinar u vezi sa aktuelnom temom - Trudničko i porodiljsko odsustvo za preduzetnice i frilensere. Ovaj događaj zakazan je na internetu u nedelju, 7. novembra s početkom u 14 časova

Vebvnar je javan i učesnici mogu da budu svi, bilo da su korisnici Fejsbuka ili ne, objavljeno na je na ovoj društvenoj mreži, na stranici:

https://www.facebook.com/events/2585347131599149/

Postati mama je važna odluka. A da li znate šta sve očekuje žene koje nisu zaposlene ugovorom o radu? Ako su preduzetnice ili ako rade kao frilenseri? Da li one imaju prava na trudničko i porodiljsko bolovanje i ako imaju da li su ta prava jednaka? Na ovom vebinaru govorićemo, pojašnjavaju domaćini, o procedurama za korišećnje trudničkog, porodiljskog i odsustva radi nege deteta, mogućnostima koje ove žene imaju i o pravima koje mogu da ostvare.

Osim toga biće diskusije i o problemima sa kojima se trudnice i porodilje suočavaju, da li su one diskriminisane u odnosu na zaposlene žene i da li i na koji način može da se utiče na trenutnu situaciju. O ovim temama razgovaraćemo, preciziraju organizatori, sa našim sagovornicama: Milenom Rančić, predsednicom skupštine Udruženja računovođa i knjigovođa Srbije, u ime udruženja Digitalne zajednice i Katarinom Pavlović, advokaticom, Udruženje radnika na internetu.

Prijavu na vebinar možete obaviti putem linka:

https://forms.gle/iE8pHAZFNwNjw8J49

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 364 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…