Ana Vrbaški, multimedijalna umetnica, Novi Sad: Spremni smo da deci vratimo samopouzdanje

* Za tek nešto manje od mesec dana (27. novembra) zakazan je Vebinar "Brojalice i telesna muzika kao sredstvo rada u razvoju govora predškolskog deteta" - informiše Ana Vrbaški, samostalna umetnica - pokretač najnovijeg, među do sada brojnih - korisnog projekta, za najmlađe, o čemu čitajte u nastavku rubrike

- Podelite i pozovite pedagoge da nam se pridruže! U toku 6 sati naučićemo osnove tehnike telesnih perkusija, slušaćemo Vesnu Stanimirović koja nam priča o razvoju govora i motorike i napunićemo baterije, istovremeno inspirisati vaspitače, učiteljice i nastavnike da stvaraju i uče kroz igru sa svojim učenicima - detaljnije će popularna Ana Vrbaški.

Otvorene prijave za vebinar "Brojalice i telesna muzika": https://mailchi.mp/.../otvorene-prijave-za-vebinar...
 
Akreditovani seminar za vaspitače i učitelje "Brojalice i telesna muzika kao sredstvo rada u razvoju govora predškolskog deteta" ima za cilj razvijanje praktičnih veština i svesti o važnosti govora i podsticanje razvoja govora, motorike, kao i negovanje glasovne kulture.
 
Deca će naučiti osnove inovativne tehnike telesnih perkusija i telesne muzike i prikazati primer dobre prakse. Vebinar je zakazan za 27. novembar. Rok za prijave 15. novembar, izvolite link za prijavu:
 

- U vremenu kada su deca predodređena za korišćenje palčeva i očiju, imamo rešenje da ih pokrenemo. U vremenu kada deca ne idu u pozorište, na koncerte, ne nastupaju, ne uče kroz zabavu, možemo sve ovo da im ponudimo - poručuje Ana Vrbaški, višemedijalna promoterka i umetnica na višekolikim područjima kulture govora i tela, zajedno sa svojim najbližim duo-saradnikom i partnerom u ovim neobično u aktuelno vreme podsticajnim i motivacionim projektima za najmlađe, Markom Dinjaškim.

Ovako su, primera radi (link ispod), đaci OŠ "23. oktobar" u Sremskim Karlovcima čestitali Dan škole. - Juče smo nastupali sa odeljenjima prvog i trećeg razreda, sa kojima smo imali dva puta nedeljno radionice telesne muzike za decu kroz program koji smo nazvali, simbolično, jednostavno -"Detlići". Prvacima je to bio prvi nastup u životu, prva grupna aktivnost. Oni su deca korona vremena. I njima je potrebno ono što im je oduzeto, da bi bili samopouzdani, sigurni, spretni, da bi znali da govore i da bi se snalazili ovome svetu - napominje Ana Vrbaški:

https://www.facebook.com/telokaoinstrument/videos/615131872848216

U ovoj rubrici još dajemo prvu najavu gostovanje - još jednom u Somboru - Ane i Marka, na zahtev somborske publike, u okviru njihovog već šire poznatog i popularnog muzičko-scenskog programa, Koncert balkanske muzike, koji su naslovili: "Alice in WonderBand", u petak, 3. decembra na Velikoj sceni Narodnog pozorišta Sombor.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor
(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)
Pročitano 138 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…