Trinaesti Saziv Međunarodne likovne kolonije "Ivan Gundić Ćiso Dalmata"
* Hrvatsko kulturno društvo "Vladimir Nazor" iz Stanišića 25. rujna 2021. godine organiziralo je 13. Saziv međunarodne likovne kolonije "Ivan Gundić Ćiso Dalmata" u Ekološkoj učionici Baračka kod Bezdana
 
Kolonija je održana u predivnom ambijentu netaknute prirode rukavca Bajskog kanala, uz poštivanje svih epidemiloških mjera propisanih od strane države.
 
Sudjelovali su: Članovi HLU "CRO-ART" iz Subotice, Nela Horvat - batik na svili, Turzai Šandor iz Čantavira - pastel, Kata Šetrov, pastel, Josipa Križanović iz Subotice - ulje na platnu, priložila rad; Milorad Rađenović i Stipan Kovač iz Sombora, ulje na platnu, Antun Braca Kruljić iz Koluta, ulje na platnu, Helena Bošnjak iz Bezdana, akril na platnu, Josip Kler iz Crvenke - ulje na platnu, Ljiljana Crnić iz Beograda, ulje na platnu, Slobodan Karan iz Beograda - duborez u drvetu.
 
U okviru kolonije održana je i dječja školica za slikanje na kojoj su sudjelovali: Ivan i Anabela Gundić i Lorena Tadić, svi iz Stanišića - akril na platnu.
 
- Hvala slikarima na sudjelovanju i nastalim radovima koji ostaju u fundusu Društva - vele domaćini.
 
Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama je sufinansirao projekat "Svi jezici - jedno blago" aplikanta Udruženja "Podium" putem medija Novog Radio Sombora na Konkursu za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja za 2021. godinu. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.  
 
Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor
(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)
Pročitano 126 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…