U Centru za stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju nagrađeni najuspešniji članovi Udruženja somborskih učitelja

* Centar za stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju bio je u četvrtak, 4. marta domaćin uručenja priznanja kojim je Udruženje somborskih učitelja nagradilo najaktivnije članove

Svaka škola koja je članica ovog udruženja, imala je mogućnost da predloži jednog učitelja. Nagrađeno je njih devetoro, koliko udruženje za sada i broji škola-članica. Evo i imena nagrađenih: Ksenija Ujsasi, Osnovna škola „Ivo Lola Ribar“ Sombor, Petar Peršić, OŠ „Avram Mrazović“, Nataša Glavonjić, OŠ Bratstvo Jedinstvo Sombor, Ružica Vukelić, OŠ „Nikola Tesla“ Kljajićevo, Anđelina Topić, OŠ „Petefi Šandor“ Doroslovo, Ljiljana Mudrinić, OŠ „Laza Kostić“ Gakovo, Ljiljana Spasojević, OŠ „Kosta Stamenković“ Srpski Miletić i Mirjana Sremčević, OŠ „Kiš Ferenc“ Telečka. Nagrađena je i Jovanka Filipović, učiteljica u penziji, a njeno ime je već dobro poznato u učiteljskim krugovima.

Predsednica Udruženja somborskih učitelja (USU) Ružica Vukelić izražava zadovoljstvo tendencijom rasta broja članova. Udruženje je inače ušlo u drugu godinu postojanja u sadašnjem izdanju. Podsetimo, osnivačka skupština održana je 7. februara prošle godine, u prostorijama Centra za stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju, koje i sada svojim prostorom i logističkom podrškom, somborskim učiteljima stoji na raspologanju - ali, kako učiteljima sa područja škola Grada Sombora, ali isto tako i onima iz sve tri opštine Zapadnobačkog upravnog okruga, Kule, Apatina i Odžaka kojima su vrata Centra i članstvo udruženja, otvoreni, kao što je to već primer među prvima, Osnovne škole "Kosta Stamenković" iz Srpskog Miletića.

Ciljevi udruženja usmereni su prema afirmaciji učiteljskog poziva, negovanju etike nastavničkog poziva, stručnom usavršavanju, podsticanju inovacija u obrazovnom procesu, kao i ostvarivanju saradnje sa ustanovama i institucijama. Asocijacija somborskih učitelja već je član Udruženja vojvođanskih učitelja i Saveza učitelja Republike Srbije.

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor

Pročitano 1231 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…