Рејмон Николе Траст, јануар 2021. Билтен / Raymond Nicolet Trust January 2021 Newsletter

* Фондација Раимонд Николет почетком 2020. године направила је планове за одржавање догађаја уживо и још једну годишњу свечану вечеру, али од тих планова се морало одустати због доласка пандемије Ковид током фебруара. Упркос поремећајима и ограничењима пандемије, Фондација је преживела и успела да процвета на другачији начин организовањем различитих виртуелних догађаја

Вредност нашег циља значила је да смо привукли нове чланове, истакнуте покровитеље и нова предузећа и донаторе.

Фондација Рејмон Николе Траст и наш тим желе да се захвале свим својим присталицама, донаторима, амбасадорима и покровитељима, разним предузећима који су нас пратили и подржавали током читаве године. Да бисмо постигли своје циљеве, морали смо да превазиђемо неке баријере којих у уобичајено време не би било. Захваљујући посвећености свих чланова успели смо да измамимо осмех деци у Србији.

Дозволите да искористимо ову прилику и пожелимо вама и вашим породицама и вољенима још једном срећну, здраву и љубављу испуњену 2021!

(У слајду 1 галерије испод текста у оквиру рубрике, можете да још једном погледате оригиналну Божићно-новогодишњу честитку РНТ)

~ . ~ . ~

РНТ БОЖИЋНО ОКУПЉАЊЕ

У поподневним сатима, 22. децембра 2020. били смо домаћини међународног скупа стотине људи преко Зоом-а (платформе), како бисмо прославили успешну годину прикупљања средстава и донација школама у Србији. Било је много љубави и солидарности уз певање деце из подржаних школа, рецитала добротворних покровитеља и порука чланова тима. Узбудљиву поруку посвећености и охрабрења пренела је Њ.К.В. Принцеза Катарина Карађорђевић, у специјалном видеу снимљеном у Њујорку, дан раније.

На овом линку - Прочитајте више:

(Насловна фотографија сведочи о томе)

~ . ~ . ~

ИСПОРУКА ИГРАЧАКА ЗА БОЖИЋ

Прикупили смо 32 кутије играчака које ћемо, планирали смо такође, поделити српској сирочади. Сигурно су стигле у Београд, 29. децембра. БеепБеепЕкпресс Лтд љубазно је испоручио све играчке Фондације принцезе Катарине, са којом смо сарађивали ове године.

Прочитајте више

(Фотографије у слајдовима број 2 и 3)

~ . ~ . ~

КАМПАЊА

У мају 2020. године, Фондација је покренула кампању за Crowdfunding финансирање како би прикупила средства за финансирање пројеката у 3 различите школе и институције у Србији, у циљу модернизовања неке од њихових застарелих објеката и тако побољшала образовну перспективу деце која тамо уче. У складу са њеним правилима, средства прикупљена кроз ову кампању ЕБРД (Европска банка за обнову и развој) додаће једну фунту за сваку прикупљену фунту. Одушевљени смо што можемо рећи да смо до сада прикупили невероватних 11.969 фунти.

Још увек има времена за донирање, кампања траје до краја јануара.

Прочитајте више

Our crowdunding page is here

~ . ~ . ~

СЛИКЕ

У јуну 2020. госпођа Александра Ристић је Фондацији поклонила 100 слика савремених српских уметника како би помогла у прикупљању потребних средстава. Све слике можете погледати на следећој страници: 

https://www.fineartescape.com/

Ако сте заинтересовани за неку од њих можете Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Медијска пажња и пратња: Нови Радио Сомбор

Pročitano 289 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail:

office@noviradiosombor.com

Tel: +381-25-510-16-41
Mob: +381-65-8-675-445

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…