Promocija romana "Dvojkom u krug" Planinke Nine Rajković

* U četvrtak, 8. decembra Domu omloadine u Beogradu - u tribinskoj sali, sa početkom u 18 časova, promocija novog romana Planinke Nine Rajković

Nakon performansa o romanu DVOJKOM U KRUG, uz osvrt na reizdanje knjige PUCANjE, PEVANjE I PLAKANjE, govore: Milomir Bata Cvetković - urednik i izdavač kuće NOVA Poetika; Gordana Radisavljević - Jočić, novinar i recenzent izdanja; Aleksandar Saša Ignjatović, novinar i recenzent reizdanja, i Nina Planinka Rajković, autorka.

U muzičko-scenskom performansu autorka Nina Planinka i glumica Mirjana Stojanović povešće prisutne na vožnju tramvajem “DVOJKOM U KRUG”.
Kazujući odlomke, predstaviće neke od junaka ovog romana i provesti kroz, na oko obična a zapravo nadrealna događanja, tipična u vremenu poremećenog sistema vrednosti, u kojem danas živimo - najavljuju domaćini, iz Doma omladine u Beogradu.

Poznata beogradska i srpska književnica i pesnikinja Planinka Nina Rajković inače, od početka delovanja Udruženja Podium kao i Novog Radio Sombora, daje podršku našim glasilima i civilnoj organizacija i nekoliko je puta, podsetimo, bila učesnik u scensko-književnim, humanitarnim i drugim manifestacijama koje smo organizovali. Planinka Nina Rajković biće i nadalje rado viđena gošća u Somboru za koji, kako kaže, vežu je najlepša iskustva, druženja i saradnja.

Izvor: Dom omladine Beograd / S. Stričević

Pročitano 886 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…