Sombor u konkurenciji za pobednika takmičenja "Šampioni bezgotovinskog plaćanja" među 60 gradova u Srbiji

* Grad Sombor je zajedno sa 60 gradova i opština sa teritorije Republike Srbije učesnik takmičenja „Šampioni bezgotovinskog plaćanja“ koje organizuju Kancelarija za IT i eUpravu i NALED, uz podršku kompanija Visa i Mastercard

Prema rang listi opština i gradova za period od 1. jula do 15. septembra Grad Sombor je na 4. mestu, sa procentom uspešnosti 64,99% (broj plaćanja karticom na šalteru na 10.000 stanovnika).

Rang lista dostupna je ovde:

http://uzmiracun.rs/rang-lista-opstina-2019

Lokalna samouprava koja bude imala najveći broj transakcija osvaja nagradu - dečije igralište u vrednosti 20.000 evra, a pet lokalnih samouprava koje budu imale najveći broj transakcija dobijaju besplatno novi portal, po uzoru na internet prezentaciju Vlade Srbije „U službi građana“, koja podrazumeva dvosmernu komunikaciju sa građanima.

Ovim putem Grad Sombor se zahvaljuje na saradnji svim građanima koji su se do sada odlučili za bezgotovinsko plaćanje javnih usluga na šalterima u Uslužnom centru Gradske uprave grada Sombora, a ujedno, da bi bila povećana šansa za pobedu Grada Sombora, pozivamo sve građane da prilikom plaćanja javnih usluga na šalterima Gradske uprave grada Sombora koristite platne kartice - pozivaju iz Gradske uprave Grada Sombora.

„Doprinesi i ti“ za zajednički pobedu građana i Grada Sombora.

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor

Pročitano 554 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…