Odštampajte ovu stranicu
Sombor i ovog aprila ponovo "plus" zamirisao novim Festivalom cveća

* U utorak, 23. aprila, otvoren je 11. Međunarodni festival cveća u Somboru pod pokroviteljstvom Grada Sombora i Mesne zajednice Venac

Festival na glavnoj ulici u gradu zelenila - Kralja Petra I, će trajati do subote, 27. aprila, do kada će posetioci moći da vide ponudu izlagača svakog dana, od 8 do 20 časova.

Ispred Gradske uprave, tradicionalni Međunarodni festival cveća otvorio je pomoćnik gradonačelnice za oblast međunarodne saradnje Ivan Šimunov poželevši svima dobrodošlicu, gostima da iskoriste priliku da obiđu grad, a domaćinima da ova dobra zamisao bude nastavljena:

Na Festivalu prema procenama, učestvuje oko 230 izlagača, 80 predstavnika starih zanata i oko 130 cvećara.

Kao i prethodnih godina, u ponudi će biti i raznovrsno saksijsko i baštensko bilje, kao i prateća oprema za bašte i terase. 
 
 
Somborski dugoodišnji enutzijasta Dušan Kontić, pokretač ove jedinstvene manifestacije u zemlji a po svemu sudeći i u regionu, ima i ovog aprila razloga za zadovoljstvo, sa svojim saradnicima.

 

Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor

~ . ~

Pročitano 1268 puta
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…