Novo savemeno igralište za najmlađe u Somboru

* Grad Sombor u saradnji sa Ministarstvom bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku Republike Srbije postavio je savremeno dečije igralište u mesnoj zajednici Gornja Varoš

Zamenik gradonačelnice Antonio Ratković obišao je novo dečije igralište

Igralište je donacija kabineta ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku, prof. dr Slavice Đukić Dejanović, u sklopu mera populacione politike Republike Srbije, u vrednosti oko 1.500.000 dinara.

Mesna zajednica Gornja Varoš je ovom donacijom dobila pravi kutak za uživanje, kako najmlađih Somboraca, tako i njihovih roditelja. Sa novim savremenim spravama, u prirodnom ambijentu u urbanoj zoni grada, ovo igralište omogućava mališanima da što kvalitetnije provode slobodno vreme. Kako bi igranje bilo i što bezbednije, trenutno se radi na postavljanju video nadzora.

Savremeno novi igralište za decu na teritoriji MZ Gornja Varoš

Novoizgrađeno dečije igralište obišao je u petak, 22. marta zamenik gradonačelnice Antonio Ratković, koji je ovom prilikom istakao da Grad Sombor ima nameru da i u ostalim mesnim zajednicama obnovi ili postavi nova igrališta za decu.

Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor

Igralište je donacija kabineta ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku

Pročitano 717 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…