Otvoren dan s gradonačelnicom Dušankom Golubović u Aleksi Šantiću prve martovske subote

* Lokalna vlast Grada Sombora, u želji da izađe u susret potrebama svojih sugrađana, otvoriće svoja vrata ovoga puta u mesnoj zajednici Aleksa Šantić

Dušanka Golubović, gradonačelnica Sombora

Žtelji tog mesta će na taj način biti u prilici da lično iznesu svoje probleme gradonačelnici Sombora Dušanki Golubović.

U subotu 2. marta, gradonačelnica će u kancelariji mesne zajednice Aleksa Šantić, u vremenu od 9 do 12 časova primati zainteresovane građane koji žele da razgovaraju o različitim temama iz delokruga lokalne samouprave, o problemima i nedoumicama koje se odnose na svakodnevni život u Aleksi Šantiću, kao i o tome na koji način Grad Sombor može da im pomogne.

Građani koji nisu u mogućnosti da dođu na sastanak sa gradonačelnicom, svoja pitanja mogu da upute u pisanoj formi i da ih proslede mesnoj zajednici Aleksa Šantić, ili na mejl adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., nakon čega će da dobiju odgovor od gradonačelnice, takođe u pisanoj formi, na svoju kućnu adresu.

Kabinet gradonačelnice Sombora

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor

Pročitano 720 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…