Upešan Otvoren dan u Kljajićevu

* Veliko interesovanje građana Kljajićeva za susret i razgovor sa gradonačelnicom grada Sombora potvrđeno je u subotu. 3. novembra u MZ Kljajićevo na prvom „Otvorenom danu“

Gradonačelnica grada Sombora Dušanka Golubović sa timom svojih saradnika u prostorijama Mesne zajednice Kljajićevo primila je građane koji su želeli lično da razgovaraju sa gradonačelnicom i iznesu joj svoje probleme, zahteve, predloge kao i nedoumice koje se odnose na svakodnevni život u Kljajićevu.

Tridesetak građana se prijavilo za razgovor, a teme su bile različite, no veliki broj pitanja se odnosio na komunalnu oblast i mogućnost poboljšanja uslova života svih žitelja Kljajićeva.

Građani koji nisu bili u mogućnosti da dođu na sastanak, svoja pitanja su poslali u pisanoj formi a odgovore će od gradonačelnice dobiti na kućnu adresu.

Na kraju sastanka gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović je sa predstavnicima mesne zajednice Kljajićevo obišla sportski centar u Kljajićevu kao i najčešće spominjane sportske terene kojima predstoji rekonstrukcija.

Sastanku su osim gradonačelnice prisustvovali i Helena Roksandić Musulin, načelnica Gradske uprave grada Sombora, Vladimir Katanić, načelnik Odeljenja za poljoprivredu, Goran Nonković, direktor Javnog komunalnog preduzeća „Prostor“ Sombor i Ozren Kovačić, izvršni direktor Javnog komunalnog preduzeća „Vodokanal“ Sombor.

Kako bi izašli u susret potrebama građana Sombora, gradonačelnica će nastaviti da obilazi mesne zajednice grada Sombora i prima građane.

Sledeći OTVOREN DAN biće održan se u Mesnoj zajednici Čonoplji 1. decembra, a građani koji nisu u mogućnosti da lično prisustvuju razgovoru, svoja pitanja mogu da pošalju u pisanoj formi na adresu mesne zajednice Čonoplja, kao i na mejl adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor

(Sledi galerija fotografija)

Pročitano 555 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…