Somborsko Udruženje VeloArt nastavlja sa humanitarnim aktivnostima za pomoć oboleloj deci

* Na poziv Udruženja "Uvek sa decom" koji pomažu deci koja se leče na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije, članovi udruženja gradjana “VeloArt” su prve oktobarske subote, 6. oktobra, u Beogradu, prisustvovali svečanom otvaranju "Roditeljskog kutka", prostora u kojem deca obolela od raka i njihovi roditelji mogu da borave, odmore se, operu veš, pripreme obrok dok je dete u bolnici i dobiju podršku i pomoć od članova udruženja “Uvek sa decom”

Tom prilikom obišli su prostorije stana u kojem istovremeno mogu da borave dve porodice, upoznali su se sa novim drugarima, malim-velikim borcima i kroz druženje sa njima još više učvrstili prijateljstvo i saradnju dva udruženja.

Ivan Mladenović, koji je ove godine putovao biciklom od Šida do Pekinga, pričao je mališanima o svojim dogodovštinama, a zauzvrat je od njih dobio plesne i pevačke nastupe, kao i upoznavanje sa novim trendovima u igricama.

Razdraganost, direktnost i neposrednost malenih heroja, svima su pokazala da čuda postoje i da se dešavaju. Samo treba imati dovoljno vere, a i poverenja u ljude koji su spremni da pomognu, i koji svojim pomaganjem doprinose konačnoj pobedi naših dragih mališana u svojoj najtežoj borbi, borbi za ozdravljenjem.

Članovi „VeloArt“-a će i ubuduće nastaviti, da kroz svoje biciklističke vožnje, promovišu Udruženje „Uvek sa decom“  i njihov rad, jer time neposredno pomažu i bolesnoj deci, te i ovoga puta pozivaju sve ljude dobre volje i one koji voze i one koji ne voze bicikl, da pokažu svoju humanu stranu i da slanjem bar jedne SMS poruke sa sadržajem 7175 na broj 7175, po simboličnoj ceni od 100 dinara, pomognu oboleloj deci. 

Miloje Tomić

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Pročitano 852 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…