Zašto nam je svima potreban Nole? Samopouzdanje, preporod, međupoštovanje!

* Novak Đoković je osvojio svoju 14. Gren slem titulu, treću u Njujorku. Protiv Argentinca Huana Martina del Potra, inače dobro mu prijatelja. Na "nulu". 6:3, 7:6, 6:3. No ono što je jednako važno, iz najnovijeg njegovog trijumfa, u večeri ili noći, svejedno, 9. septembra 2018, moguće je izvući pojedine pozitivne zaključke

Kratko ćemo. Uostalom, pokušali smo da suštinu već izvučemo u naslovu nakon upitnika, u tri reči. Dakle:

1) Samopouzdanje: Kad nas obuzme neraspoloženje, trenuci krize, setimo se Noleta. I u tim trenucima koji se čine bezizlaznim, postoji način povratka. Veruj u sebe. Možeš ti to. Možeš sve. Cilj je bitan.

2) Preporod: Ostvario je dečački san. Imao je tek šestu godinu kao što svi znamo, kada je izjavio da želi da bude svetski broj 1. Nakon prošlogodišnje pauze u drugom delu sezone, vratio se. Pobednički. To je uvek moguće.

3) Međupoštovanje: Nole, svi te vole. Vole da kažu svi koji ga vole. Da li je baš tako? Zvižduci i ometanja sa tribina? Dok servira, osim ostalog. Bes sa njegove strane tada? Naravno. Ponovni pokretač. Ali nikada "zlopamtilo". Zar on, koji govori na 11 svetskih jezika? I svima će reći na kraju, pa i takvoj publici koja ometa, Hvala. Svakom protivniku će jednako stisnuti ruku. Jer je pobednik.

Srećan vam svaki naredni dan, poštovani naši čitaoci i slušaoci, ma koliko nam izgledalo da uvek može biti bolje. I može. Kao kod Noleta. Zato nam je potreban. 

Redakcija i ekipa Novog Radio Sombora

Pročitano 724 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…