Zanimljivo somborsko veče na Svetski dan biciklizma, 3. jun

* Svetski dan bicikla i biciklista proteklih godina se u svetu i regionu nezvanično slavio. Od ove godine i biciklisti imaju svoj dan, a to je 3. jun koji je Generalna skupština Ujedinjenih nacija rezolucijom proglasila za Međunarodni dan bicikla  (International World Bicycle Day)

Na Svetski dan biciklizma, Savet za bezbednost saobraćaja grada Sombora, Policijska uprava u Somboru, Biciklistički klub „Sombor“, Udruženje rekreativaca „Adrenaline Cyclo“  i mnogobrojni drugi partneri i sponzori, danas. 3. juna organizuju zanimljivu biciklističku vožnju.

Bicikliste, učesnike ove rute očekuje nekoliko pratećih edukativnih sadržaja i poklon za koji su se pobrinuli organizatori i sponzori.

Biciklisti se od 17:30 do 18.00 okupljaju kod sata na ulici Kralja Petra Prvog, a polazak je u 18.00 časova.

Prema satnici, koja je fleksibilna, planirano je da se u vremenu od 18.30 do 19.00 časova biciklisti okupe na terenu PIK-a gde će biti prva pauza i edukacija.

Polazak sa terena PIK-a je u 19.30 časova i potom se biciklističkom stazom Apatinskim putem vozi do biciklističkog kampa „Long Tour“, gde će biti organizovan drugi deo edukativnog programa i podeljene nagrade svim biciklistima.

Povratak u grad, odnosno polazak iz kampa planiran je za 20.30 časova.

Ukoliko vreme bude loše, organizatori će odrediti novi termin za popularno bicikliranje.

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor

Pročitano 844 puta
Tagovano

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…