Održana prva sednica Odbora za usluge Privredne komore Zapadnobačkog okruga

* Prva sednica Odbora sektora usluga PKS-RPK ZBUO održana je u četvrtak, 12. aprila

Na sednici je doneta Odluka o načinu rada Odbora, koji će svoje aktivnosti usmeriti na zastupanje interesa privrede Zapadnobačkog upravnog okruga, posebno iz sektora usluga. Svoje stavove, inicijative i predloge, Odbor će razmatrati i dostavlјati Parlamentu privrednika RPK ZBUO kao i nadležnom resornom sektoru u cilјu usaglašavanja, zastupanja i zaštite interesa članica Komore, preko nadležnih organa Komore.

Sednici odbora prisustvovali su dr Maja Stošković, direktor Sektora usluga PKS, Žarko Malinović, sekretar Udruženja za trgovinu PKS i Zoran Bulatović, direktor RPK ZBUO. Za predsednika Odbora sektora usluga izabran je Nenad Popović, kompanija “Gaz-šped" doo iz Apatina, a za zamenika predsednika Slobodan Lovrić iz kompanije „Sinagoga” doo Sombor.

Na sednici su predstavlјena Privredna kretanja Zapadnobačkog upravnog okruga, sa osvrtom na sektor usluga i aktivnosti PKS realizovane u prošloj godini kao i planovi za 2018. Odbor će, osim analiza problema u sektoru, aktivnosti usmeriti na poslovno povezivanje sa domaćim i stranim partnerima, informisanje, učešće u prezentacijama proizvoda na domaćim i međunarodnim manifestacijama i podsticanje kompanija iz Sektora usluga za uklјučivanje u sistem dualnog obrazovanja.

Jovana Vujković

Pročitano 274 puta
Tagovano

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…