Sreda, 14. februar, rok za uplatu prve rate poreza na imovinu

* Odeljenje lokalne poreske administracije u Somboru podseća obveznike da je rok za uplatu prve rate poreza na imovinu, odnosno takse za isticanje firme i naknade za zaštitu i unapređivanje životne sredine  –  14. februar 2018. godine

Za prvi kvartal ove godine, poreski obveznici uplaćuju iznos koji su na ime poreskih obaveza imali u poslednjem kvartalu 2017. godine.

Ukoliko se dogodi da je akontacija manja u odnosu na utvrđeni iznos poreske obaveze, razliku je potrebno uplatiti u roku od 15 dana od dana dostavljanja novog rešenja za 2018. godinu. Nova rešenja na porez na imovinu, građanima će biti dostavljena u martu ove godine.

Lokalna poreska administracija obaveštava poreske obveznike koji uredno ne izmiruju obaveze po rešenjima o odlaganju plaćanja poreskog duga, da će rešenja biti ukinuta, dug prinudno naplaćen i to uvećan za kamatu koja je trebalo da bude otpisana da je dug uredno izmiren.

Originalno obaveštenje Odeljenja lokalne poreske administracije dostupno je ovde.

Izvor: Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću / S. S.

Pročitano 444 puta
Tagovano

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…