Paraolimpijci specijalni gosti na proslavi 260 godina Apatinske pivare

Apatinska pivara je građanima Apatina i okoline poklonila celodnevnu manifestaciju na centralnom gradskom trgu, tokom koje su posetioci mogli da uživaju u brojnim aktivnostima i koncertima.

Specijalni gosti u Apatinu bili su i članovi Paraolimpijske reprezentacije Srbije i osvajači devet medalja na nedavno održanim Paraolimpijskim igrama u Riju. Apatinska pivara i Jelen u okviru projekta „Šampioni svaki dan“ pružaju aktivnu podršku Paraolimpijskom komitetu Srbije tokom celog olimpijskog ciklusa, do sledećih igara u Tokiju.

Posebno oduševljenje izazvali su koncerti poznatih izvođača koji su se smenjivali na bini - pored muzičkog performansa Dejana Petrovića Big benda, organizovan je i koncert Miroslava Ilića, dok su ljubitelji rok muzike uživali u nastupu grupe Neozbiljni pesimisti i grupe S.A.R.S.

Povodom obeležavanja 260 godina postojanja Apatinske pivare, vodećeg proizvođača piva u Srbiji, otvoreno je Postrojenje za preradu otpadnih voda. Investicijom vrednom više od 11 miliona evra, dugoročno će biti rešeno odvođenje i tretman otpadnih voda u pivari. Svečanom otvaranju prisustvovali su predstavnici Vlade Srbije, diplomatskog kora, mnogobrojne zvanice i predstavnici medija.

 

Izvor: PR Apatinske pivare, Maja Vlahović

Zoran Kovačić

Pročitano 1006 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…