Julijana Čatalinac: Glasajte za izgradnju liftova za OSI ali i za pravo na jednakost svih građana

* Predsednica Centra za samostalni život osoba sa invaliditetom Sombor, Julijana Čatalinac obratila nam se pismom, koje je uputila i javnosti, sledeće sadržine:

Dragi prijatelji!
Pridružite nam se u našoj borbi za pravo na jednakost i uključenost u javnom životu. Glasajte za broj 2 (izgradnja liftova za OSI)! Glasajte za ljudsko dostojanstvo u ostvarenju pune slobode i jednakosti svakog pojedinca. Glasajte protiv predrasuda i diskriminacije OSI! Pokažite da Vam je stalo da svi građani Sombora imaju jednaka prava na slobodu kretanja! Vi to možete! Glasanje se odvija od 20. do 24. novembra 2017. godine do 13:00 časova.

Glasa se putem zaokruživanja broja na flajerima koji se, kao i glasačka kutija, nalazi u Gradskom uslužnom centru Gradske uprave grada Sombora (prizemlje zgrade „Županije“, Trg cara Uroša 1, Sombor), kao i elektronskim putem.

Kod glasanja elektronskim putem, sa JEDNE e-mail adrese može da se glasa samo JEDNOM, a anketni listići će se prosleđivati na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

https://www.sombor.rs/od-20-do-24-novembra-zavrsno-glasan…/…

S poštovanjem,
Julijana Čatalinac

Pročitano 1237 puta
Tagovano

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…