Kurs digitalne fotografije „Klik - Blic znanje v 3.0"

Udruženja Nemaca „Gerhard" otvorilo je poziv za učešće na besplatnom kursu digitalne fotografije "Klik - Blic znanje v 3.0".

Prvi deo kursa trajaće od 12. do 13. novembra, a drugi deo od 26. do 27. novembra i realizovaće se u prostorijama Udruženja. Radionice će sva četiri dana počinjati u 12 časova, a završavati do 17 časova.

Mladi će tokom obuke imati priliku da se upoznaju sa istorijom fotografije, vrstama fotografije, saznaće kako da kadriraju, kako da podese svoje aparate za različite uslove, te kako da fotografišu u studijskim uslovima. Takođe, učiće i kako da fotografije obrađuju u programima Adobe Photoshop i Lightroom, i kako da ih spreme za izradu ili postavljanje na neku od društvenih mreža.

Program je namenjem mladima uzrasta od 15 do 30 godina, iz Sombora i okoline, a rok za prijavu je 9. novembar. Po završetku programa svi polaznici i polaznice dobiće uverenje o završenom kursu, a od fotografija koje nastanu u okviru obuke biće organizovana izložba.

Projekat „Klik - Blic znanje v 3.0" podržan je od strane Grada Sombora, kroz konkurs za realizaciju Lokalnog akcionog plana za mlade 2016.

Izvor: rtv.rs

Zoran Kovačić

Pročitano 1168 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail:

office@noviradiosombor.com

Tel: +381-25-510-16-41
Mob: +381-65-8-675-445

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…