Руска чајанка у Сомбору и Слава Чауша

* Прве октобарске недеље у Српској читаоници "Лаза Костић у Сомбору" два догађаја у поподневним часовима

Завичајно удружење Срба "Коријени" у недељу 7. октобра у 17 часова почињу своју бесплатну школу руског језика. Програм "Руска чајанка" у Српској читаоници   биће наставак и проширење активности летње школе руског који годинама траје под називом "Русија у срцу Сомбора". Овај целогодишњи програм упознавања руске културе, језика и обичаја реализоваће и руководити  професорка Живодарка Крстић и мр Влада Ђурковић. Програм је бесплатан и сви су добродошли.

**********

Мушка певачка група "Чауши" ће у недељу 7. октобра пригодним концертом обележити своју славу Светог Давида Србског. Концерт са пријатељима и гостима почиње у 19 часова у сали Српске читаонице. Улаз је бесплатан а програмом ће бити представљена богата певачка традиција нaшег народа. Гости ће том приликом моћи и да погледају постављену изложбу о Србима и догаћајима из револуционарне 1848. Добро дошли на наш концерт.

Медијска пратња: Нови Радио Сомбор

Pročitano 306 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…