Somborski edukativni centar održao redovnu skupštinu

* U utorak 18. januara, u velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” u Somboru, održana je redovna godišnja skupština Somborskog edukativnog centra kojoj su prisustvovali punopravni i počasni članovi udruženja, kao i predstavnici institucija, ustanova i partnerskih organizacija sa kojima SEC godinama sarađuje

Podneti su i usvojeni izveštaji Upravnog i Nadzornog odbora, a usvojen je i novi Strateški plan Somborskog edukativnog centra za period do kraja 2025. godine, te doneta odluka o članstvu organizacije u budućem Savezu udruženja grada Sombora. S obzirom da je ova skupština bila izborna, za članove upravnog odbora na period od 4 godine izabrani su Marigona Kanjo, predsednica, Lidija Hornjak, potpredsednica, Filip Računica, Milica Barać i Adrijan Prodan, dok će u Nadzornom odboru naredne četiri godine biti Stevan Šegrt, Bjanka Cvetković i Boris Jurošević.

Na predlog izvršnog direktora Srđana Vlaškalića, za zamenicu izvršnog direktora Upravni odbor je imenovao Ivanu Barać, dosadašnju predsednicu Upravnog odbora, nakon čega je tu odluku verifikovala i Skupština SEC-a.

Rad SEC-a je institucionalno podržan od strane Vlade Švajcarske kroz projekat Zajedno za aktivno građansko društvo - ACT, koji sprovode Helvetas Swiss Intercooperation i Građanske inicijative.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadžaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 374 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…