Poziv Centra PEB mladima iz Sombora na trening za vrščnjačke edukatore
 * Projekat Centra PEB Sombor "Kamp jednakosti i prijateljstva":

Centar za prevenciju, edukaciju i bezbednost (Centar PEB) Sombor, uz finansijsku podršku Grada Sombora u okviru LAP-a za mlade 2017, realizuje projekat "Kamp jednakosti i prijateljstva - trening za vršnjačke edukatore o ranjivim kategorijama mladih".

Pozivamo sve mlade od 15 do 30 godina, sa teritorije Grada Sombora i okolnih naseljenih mesta da se prijave na četvorodnevni trening koji će biti održan u periodu od 28. septembra do 1. oktobra, u kampu "Crvenog krsta" Sombor u Bačkom Monoštoru.

Tokom treninga mladi će imati priliku da se upoznaju sa osnovnim tehnikama držanja obuka, metodama i nastavnim sredstvima, kao i sa znanjima o ranjivim kategorijama mladih. Nakon završenog treninga i mentorske faze, mladi će steći odnovne kompetencije vršnjačkih edukatora o čemu će dobiti odgovarajući sertifikat.

Svi zaiteresovani mogu da se prijave za učešće na treningu putem e-maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., najkasnije do subote, 23. septembra 2017. godine u 23,59 sati, a povratno informaciju o potencijalnom učešću na treningu i preciznu satnicu treninga dobiće u ponedeljak, 25. septembra. BROJ MESTA JE OGRANIČEN, učešće je BESPLATNO za učesnike, a obezbeđen je prevoz Sombor - Bački Monoštor, smeštaj, ishrana na kampu, osveženje, majice i materijal za rad.

Izvor: Centar PEB Sombor / S. S.

Pročitano 1085 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…