Otvaranje izložbe "Život ide dalje" Ervina Ćatovića
* Otvaranje izložbe pod nazivom "Život ide dalje", autora Ervina Ćatovića, biće upriličeno u ponedeljak, 12. jula, u Galeriji Kulturnog centra "Laza Kostić" Sombor, u 19 časova. Postavka izložbe će trajati do poslednjeg julskog dana
 
Ervin Ćatović rođen je 12. septembra 1966. godine u Prištini. Fakultet likovnih umetnosti, kao i postdiplomske studije završio je na FU u Prištini. Usavršavao se u Italiji i Francuskoj. Radi kao redovan profesor Fakulteta umetnosti u Zvečanu, Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici i kao redovan profesor na departmanu za umetnost, na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru. Od 1999. godine radi honorarno na Učiteljskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Uža umetnička oblast Slikanje, Crtanje i Vizuelne umetnosti. Član je ULUS-a, ULUCG i SULU-a. Izlagao je samostalno 50 puta, a kolektivno na 280 izložbi u zemlji i inostranstvu. Učestvovao je na 20 prestižnih likovnih kolonija. 
 
"U svijetu unutrašnje predodređenosti i transestetske banalnosti, s unifikovanom, stereotipnom kulturom, u kojoj individualnost gubi svoju jedinstvenost, djelo Ervina Ćatovića ukazuje da još uvijek postoji umjetnost s licem, smislom, prošlošću, sjećanjima“. 
(Dr Anastazija Miranović, istoričarka umjetnosti i likovna kritičarka)
 
Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor
(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)
Pročitano 345 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…