Promocija novog boja časopisa "Stripolis"

* Pretposlednjeg novembarskog četvrtka, u Maloj sali Kulturnog centra "Laza Kostić" u Somboru, održana je promocija devetog broja časopisa internacionalnog i autorskog stripa "Stripolis"

Pred malobrojnim somborskim ljubiteljima "devete" umetnosti autor projekta i urednik časopisa Branko Đukić iz Zrenjanina, strip teoretičar Aleksandar Dušanić i moderator i domaćin promocije Danilo Bogdanović predstavili su novi broj "Stripolisa", a posetioci su mogli da vide dva kratka klipa posvećena ovom časopisu, čuju nešto više o istorijatu i autorima čiji su stripovi da sada obajavljivani u ovom izvanrednom časopisu, planovima za budućnost, kao i da od samog urednika saznaju kako je "Stripolis" nastao i šta je sve potrebno da bi jedno ovakvo izdanje ugledalo svetlost dana.

Nakon završenog oficijelnog dela, u Omladinskom klubu Grada Sombora upriličen je koktel za sve učesnike, goste i posetioce promocije.
(fotografije sa promocije by Jovan Hinić)

Izvor: Centar PEB / S. S.

Pročitano 626 puta
Tagovano

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…