550 humanitarnih paketa najugroženijim somborskim porodicama

*Počela distribucija 550 humanitarno-prehrambenih paketa za socijalno najugroženije stanovnike somborskih sela i salaških naselja

Somborski Crveni krst je počeo dostavljanje paketa seoskim mesnim zajednicama, prema evidenciji lica u stanju socijalne potrebe Centra za socijalni rad u Somboru.
Distribuciji paketa prisustvovao je prim. dr Zoran Parčetić, predsednik Skupštine grada Sombora koji je najavio brzu podelu druge tranše paketa.

- Paketi će u toku dva naredna dana biti distribuirani mesnim zajednicama i ovom podelom smo uspostavili kontinuitet koji smo planirali, tako da će svaka dva meseca biti po jedna podela humanitarnih paketa. Sastav paketa je nepromenjen u odnosu na ranije, kako po kvalitetu, tako i po vrednosti - podvukao je dr Parčetić i svim sugrađanima čestitao Uskrs, kako onima koji Uskrs slave po julijanskom, tako i onima koji Uskrs slave po gregorijanskom kalendaru. Prim. dr Parčetić je dodao da se nada da će humanitarni prehrambeni paketi pomoći da i socijalno najugroženiji sugrađani prijatnije provedu uskršnje praznike.

Izvor: Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću / S. S.

Pročitano 1335 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…