Apel iz Tuzle: Pomozimo obolelom košarkaškom virtuozu i velikom čoveku Slađanu Stojkoviću

* Tuzlanski Koršarkaški klub Sloboda je na klupskoj Skupštini odlučila da sav prihod od prodaje ulaznica za poredstojeću utakmicu protiv ekipe Mladosti iz Mrkonjić Grada, u 12. kolu "Lige 10" Bosne i Hercegovine bude uplaćen za lečenje teško obolelog bivšeg košarkaša Slađana Stojkovića (52)

Ovo je potvrdio je prvi čovek Slobode Aid Berbić, saopštava portal Mondo.rs, a prenosi Novi Radio Sombor, u cilju što šire informisanosti koja je u ovom slučaju u svrsi hitno reagovanja najšire javnosti.

Stojković je karijeru završio 2007. u 42. godini baš u ekipi iz Tuzle, a u svojoj poslednjoj sezoni bio je prvi strelac i najbolji igrač šampionata Bosne i Hercegovine.

U karijeri je nastupao za čak 15 klubova, između ostalih, i za beogradski Radnički, Partizan, Borovicu, Zdravlje, Poloniju iz Varšave, mađarski Soproni i kiparsku Nikoziju.

                                                                                              *****

"Hiljadu puta nam je dao radost, hiljadu puta smo zbog njega bili ponosni što smo Tuzlaci i navijači Sloboda Dite, bio je izvrsni sportista i još veći čovjek i spreman na razgovor sa svima, spreman da nam pomogne. Sada je, nažalost došao red da mu se barem malim dijelom odužimo za sve što je on nama dao. On se zove Slađan Stojković, legendarni košarkaš Sloboda Dite. Jedan od najboljih strijelaca u historiji kluba, igrač koji je uvijek ostavljao maksimum na terenu. Slađan je obolio od teške bolesti i potrebna su mu sredstva za operaciju u inostranstvu. Stoga, molimo sve Vas koji ste u mogućnosti i želite da pomognete našem Slađi da to uradite uplatom sredstava putem deviznog žiro računa." - stoji u današnjem Saopštenju kojim se jedan od najpopularnijih sportskih kolektiva u Regionu, Sloboda Dita iz Tuzle, obraća javnosti.

                                                                                               *****

Reakcije i poziv na pomoći popularnom Slađi, se nižu, pa prenosimo i sledeće: "Kameleon, Zmaj pivo i Urban BeaTZ te pozivaju na humanitarno druženje SVI ZA SLAĐU STOJKOVIĆA!"

Košarkaškoj legendi Sloboda Dite potrebna je naša pomoć u utakmici života, zato vas pozivamo da u nedjelju, 22. januara u periodu od 12 do 14 sati dođete u Gradski park u Tuzli, na zajedničko humanitarno druženje.

“Plati pivo onoliko koliko možeš i pomozi akciju”, za našeg Slađu, prije svega velikom čovjeku, a onda i jednom od najboljih strijelaca Sloboda Dite svih vremena.

DOLAZAK OBAVEZAN!!! - kažu tako ovi humanitarci!

                                                                                                 *****


Svi koji su u mogućnosti i žele da pomognu Stojkoviću, mogu to da uradite uplatom sredstava putem deviznog žiro računa:

BANCA INTESA BEOGRAD, Milentija Popovića, 7b 11070 Novi Beograd

SWIFT: DBDBRSBG

SLADJAN STOJKOVIC, Radenka Misevica 3A, Beograd

IBAN: RS35160513020226895061

 Redakcija Novog Radio Sombora

Pročitano 1771 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…