Asocijacija žena Sombor i korisnici Doma za negu i stara lica još jednom zajedno se radovali i pevali

* Poslednje dane u svakoj godini članice Asocijacije žena Srbije - Gradskog odbora Sombor najrađe iskoriste u humanitarne svrhe

Tako su i ovoga puta, zaželevši im lepe novogodišnje i dane između dva Božića, obradovale korisnike Doma za negu i stara lica na Apatinskom putu, jednog od dva zdanja u okviru Gerontološkog centra Sombor. Brojne poslastice koje su same umesile ali i one od dobrotvora, pojedinih uvek spremnih donatora, slano i slatko, samo su povod druženju.

A druženje je pesmom, igrom, i svirkom upotpunilo mlado i "staro" u folklorno-muzičkom ansamblu Srpskog kulturno umetničkog društva "Vuk Karadžić" iz Čonoplje. Biranim rečima, simpatičnim i dragim korisnicima se u ime ove somborske društveno-humanitarne organizacije obratila predsednica i dugogodišnji entuzijasta, Jelica Polovina, a u ime domaćina, upravnik Doma, Goran Basta.

Od gospođe Jelice Polovine takođe saznajemo, da će Asocijacija žena Sombor darivati i prvo novorođeno dete u porodilištu somborske bolnice u 2019. godini.

Foto: Ravijojla Mirić

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Pročitano 755 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…