Vanja Vukša predstavila NALOR i Društvo za borbu protiv raka (Sombor) u Briselu

* U Briselu je od 8 - 10. juna održan kongres pacijenata koji je organizovala European Cancer Patient Coalition. Učestvovalo je 156 organizacija, sa 210 učesnika iz 35 zemalja

U toku predavanja

Predavanja su vodili lekari i zdrastveni radnici koji su pacijentima pričali o komunikaciji sa lekarima, o boljem položaju pacijenta tokom lečenja, imuno-onkološkoj terapiji i o kvalitetu života u toku lečenja.

Takođe, učesnici kongresa su imali mogućnost da međusobno podele sopstvena iskustva napredak u lečenju koja se primenjuje u njihovim zemljama.

Učesnice kongresa iz Srbije

Ove godine je u središtu pažnje bila leukemija i melanom. Pacijenti koji su preživeli borbu sa bolešću govorili su o svom putu od početka lečenja do danas.

Atomsfera je bila radna, interesantna i isto tako poučna.

Višnja (Udruženje Lipa) i Vanja, sa Eleonorom koja je bila zadužena za veliki deo ove organizacije sa učesnicima i u vezi sa komunikacijom

 

Osim predavanja, učesnici su imali dovoljno vremena da upoznaju glavni grad Belgije Brisel, uvere se u njegove znamenitosti. Za tri dana ovog kongresa rođena su nova prijateljstva, stečena su znanja, iskustva i nove uspomene.

Hvala European Cancer Patient Coalition na sjajnom organizovanom događaju i sjanom iskustvu - jednodušno kažu učesnici kongresa. 

Plakat Kongresa

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor

Pročitano 411 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…