Crveni krst: Najbolji su somborski "realisti"

* Pokrajinsko takmičenje u pružanju prve pomoći i realističkom prikazu povreda oboljenja i stanja održano je u subotu, 2. juna u Kovinu. Na takmičenju je učestvovalo 23 ekipe podmlatka, 17 ekipa omladine, kao i 8 timova za realistički prikaz povreda oboljenja i stanja

~ . ~

Ekipe Crvenog krsta Sombor ostvarile su izvanredne rezultate. Tim za realistički prikaz povreda, oboljenja i stanja u sastavu: Nevena Blanuša, Vasilije Milošević i Anita Ujvariosvojio je prvo mesto u svojoj kategoriji.

(Nevena, Vasilije i Anita)

Ekipa podmlatka u sastavu: Miloš Josić, Elena Linka, Tatjana Ćosović, Isidora Novaković, Anja Lazić, Dimitirje Bogdanović, zauzela je treće mesto, dok je ekipa omladine u sastavu: Aleksandra Lehota, Jana Beljanski, Branislava Kragulj, Nikola Lakić, Vladimir Budai i Dušan Marjanović plasirana na deveto mesto. Na državnom takmičenju koje će biti održano u septembru, somborsku Organizaciju će predstavljati Tim za realistički prikaz povreda, oboljenja i stanja, kao i ekipa podmlatka.

 

Podmladak somborskog Crvenog krsta

- Koristimo ovu priliku da  čestitamo svim ekipama na osvojenim mestima, a takođe veliku zahvalnost dugujemo i svim instruktorima, markirantima i šminkerima koji su vredno radili sa ekipama i pomogli im da ostvare navedene rezultate - ističu u gradskoj organizaciji Crvenog krsta Sombor.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Detalj sa pobedničkog nastupa na Pokrajinskom takmičenju

Pročitano 479 puta
Tagovano

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…