Odštampajte ovu stranicu
Obaveštenje o sistemskoj deratizaciji u Somboru i svim naseljenim mestima gradske zajednice

* Obaveštavamo građane Grada Sombora da će od 15. oktobra preduzeće „Oris“doo Sombor u saradnji sa „Ciklonizacija“ AD Novi Sad obavljati sistemsku deratizaciju na teritoriji svih mesnih zajednica Grada Sombora, u gradu i na selima

Suzbijanje štetnih glodara vrši se izlaganjem zatrovanog mamka čija je aktivna materija bromadiolon. Mamak je štetan ukoliko se proguta i otrovan za faunu odnosno domaće životinje. Protivotrov je vitamin K1. Zatrovani mamak će biti uručen ili postavljan u domaćinstvima, odnosno stambenim zgradama na za to predviđena mesta, a takođe će biti tretirane i javne površine u naseljima kao što su deponije, grobljia, zelene površine i određeni javni objekti.

U svim mesnim zajednicama biće istaknuta obaveštenja o sistemskoj deratizaciji putem kojih će građani biti informisani o akciji suzbijanja glodara. Mole se građani da sarađuju u akciji sistemske deratizacije i pridržavaju se priloženih uputstava, kako bi akcija bila što uspešnija.

Sve informacije mogu se dobiti na telefone izvođača: Oris doo Sombor 025/515 50 55 i Ciklonizacija AD Novi Sad 021/6412322 .

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor

Pročitano 580 puta
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…