S - team je tim za pobede

* Povodom prvorazrednih rezultata Biciklističkog kluba S – tim na Državnom prvenstvu proteklog, poslednjeg junskog vikenda, priređena konferencija za medije u prostorijama Sportskog saveza grada Sombora

Takmičarke i takmičari somborskog Biciklističkog kluba „S Team“ nastupali  su u 14 i pobedili u neverovatnih 11 trka. Sa jedanaest titula, „S Team“ je ubedljivo bio najuspešniji klub na Prvenstvu Srbije, u više uzrasnih kategorija.

Domaćini konferencije bili su Dragan Maksimović, predsednik i Miloš Aleksić, potpredsednik Sportskog Saveza grada Sombora, koji su pozdravili sve članove kluba, čestitali im na uspehu i poželeli im sreću u daljem radu. Čelnici somborske gradske sportske organizacije podvukli su da su talentovani somborski biciklisti zaslužili da budu praćeni na najkvalitetniji način.

Jedan od najuspešnijih somborskih sportskih kolektiva danas predvodio je i na konferenciji za medije trener Marko Sudarić, a takmičari nisu krili ambicije i pred skora najveća međunarodna takmičenja, evropsko i svetsko prvenstvo, te svetske kupove.

S. S / Fotografije: Dejan Horvat

Pročitano 398 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…