Državno prvenstvo u kik boksu u Somboru u subotu, 29. aprila

* U organizaciji Kik boks saveza Srbije, Sportskog saveza Grada Sombora i Kik boks kluba Kobra Sombor, u subotu, 29. aprila biće održano Prvenstvo Srbije u kik boksu

Tim povodom u Plavoj sali Sportskog centra Soko danas (utorak, 25. april) održana je konferencija za medije na kojoj su precizirani detalji. Predsednik gradske sportske organizacije Dragan Maksimović Giga nije krio zadovoljstvo što je Somboru ponovo pripala čast da bude domaćin jednog državnog šampionata - u sve popularnijim borilačkim sportovima. - U velikoj sali Gradske hale "Mostonga" publika će moći da se uveri u majstorstva boraca na glavnom ringu i plus, na još dva tatamija - naglasio je Maksimović. - Pripremili smo dakle, čak tri borilišta pa će utoliko praćenje biti sadržajnije i zanimljivije. Ulaz na manifestaciju je besplatan i očekujemo publiku masovno. Srdačno pozivamo naše sugrađane i goste da nam se pridruže i bodre sve borce.

Uvek srdačan domaćin u Somboru i dugogodišnji prekaljeni borac-sportista u više borilačkih sportova, Aleksandar Kovač, trener Kik boks kluba Kobra Sombor, izrazio je uverenje da će posetioci moći na delu da vide čak više od 200 takmičara. - Dolaze nam gosti iz tridesetak klubova, od Vranja do našeg severa - kaže Kovač. - Prepodnevni program prredvideli smo posle 10 časova. One poslastice, finalni mečevi, u popodnevnom - drugom delu državnog prvenstva startovaće od 17 časova. Napomnjem da je B-klasa u low kicku najčešće značajno interesantnija i kvalitetnija od one tzv. više A, a osim toga, u takmičarskom sadržaju uvršten je takođe veoma atraktivan kikck light kontakt.

Nemanja Kovač, jedan od somborskih uzdanica

...............................................................................

Na otvorenoj sceni velike sale somborske "Mostonge" biće najbolji državni predstavnici u juniorskoj konkurenciji. Kik boks klub Kobra, kako je potvrdio trener Aleksandar Kovač, imaće čak sedmoro predstavnika, i to petoricu juniora i dve kadetkinje.

Dodatne informacije gosti i klubovi - takmičari mogu i dalje da dobiju na telefon: 064/277 64-82, Petar Petrović, generalni sekretar Kik boks saveza Srbije.

Konferenciju za medije pratili: Siniša Stričević, Dejan Horvat, Novi Radio Sombor; fotografije: Borislav Lakićević

 

Pročitano 2032 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…